1. باز گذاشتن نرم افزار های امنیتی زیاد و بلااستفاده
🔸 به مرور زمان برنامههای زیادی روی سیستم عامل خود نصب میکنید. حتی بعید نیست که پس از گذشت مدت زمانی مشخص بسیاری از نرم افزارهایی که پیشتر نصب کردهاید را فراموش کرده باشید و حتی از آنها استفاده هم نکنید.
🔹 اجرای همزمان تعداد زیادی از اپلیکیشنها باعث میشود که سرعت کامپیوتر کاهش یابد. دلیل اصلی این مشکل به خاطر عملکرد خود نرم افزارهاست که به صورت خودکار در پس زمینهی سیستم عامل فعال هستند و بخشی از حافظهی رم را به خود اختصاص میدهند.
🔸 علاوه بر این شما میتوانید با کلیک روی فلش کوچک کنار ساعت و تقویم در ویندوز، ببینید که چه برنامههایی در حال حاضر اجرا شدهاند و بخشی از حافظهی رم را اشغال کردهاند. با کلیک راست کردن روی اکثر این آیکونها و با کلیک روی Exit میتوانید اجرایشان را متوقف کنید.
2. ریستارت نکردن کامپیوتر !
🔶 عدم ریستارت کردن کامپیوتر باعث کند شدن آن میشود. با هربار ریستارت کردن کامپیوتر، رم خالی میشود و با هربار اجرای سیستم عامل با یک رم خالی سر و کار دارید و در نتیجه با سرعت بهتری هم مواجه خواهید شد.
————
🔷 بسیاری از اپلیکیشنها ممکن است مشکلات حافظهای داشته باشند؛ به این معنی که بعد از پایان کارشان هم حافظهی اشغال شدهی رم را به کامپیوتر بر نمیگردانند. در این صورت شما با ریستارت کردن سیستم عامل میتوانید حافظهی اشغال شده را پس بگیرید. از طرفی با هربار ریستارت کردن کامپیوتر، ویندوز آخرین به روزرسانیها را نصب میکند. این به روزرسانیها باعث میشوند که امنیت سیستم عامل بهتر از گذشته شود. البته لازم به ذکر است که اصلا نیاز نیست هر شب کامپیوتر خود را ریستارت کنید.